lördag 18 oktober 2008

nytt inlägg

jaha nu ska jag vel skriva eftersom alla tjatar på mig....

Jag skaffa den här bloggen för att jag skulle kunna ha någonstans att skriva av mig på men det har nu blivit att jag skrier vad jag har varit med om efetrsom det inte är mycket i livet just nu som jag är arg över:)

efetrsom jag är inskriven på arbetsförmedlingen så ska man ju söka jobb och det räker inte med att ha en praktik som man vet att man ska få anställning på...ne man måste söka massor av jobb och sedan ha maiilkontakt med handledaren på af:( så jag mila och sas att jag helt glömt bort att söka jobb och fick världens utskällning av dom:( dom flesta vet nog hur mycket jag tycker af är idioter men dom som inte vet så säjer jag det nu: DOM ÄR HELT DUMMA I HUVUDET!!!! så det var skönt och få av mitt bröst.

hörde att alvida ska till italien, Fan va kul för dig gumman!!! om man ändå våga göra någonting sådant:P och johanna ska till norge lite närmare men ändå sååå långt bort. Kommer sakna er båda jätte jätte mycket<3<3<3

ska åka och köpa godis nu så det kommer nya uppdateringar snart

hej svejs

4 kommentarer:

Caroline sa...

Hej plums :P

Du vet väl att jag har en ny blogg och att du borde länka om? ;)

Saknar dig massa!

Puss!

Johanna! sa...

Hej Marina!!! Trevligt att du äntligen har uppdatterat! :D

Blir inge Norge här, vill ju inte åka själv lixom.. Så jag blir kvar här i trista kumla ett tag till i alla fall. Svårt och komma på någe nytt å göra.

Anställning? Berätta!! Blir det på dagiset lr vad? :)

Marina sa...

Till Johanna
Jag har anställning så fort vi öppnar hunddagiset:). vill du följa med och ta hand om hundar? för i så fall kan jag prata med dom och jag tror det kommer gå jätte bra. då har du ju någonting och göra på dagarna...
Massa kramar

Johanna sa...

Hej Marina! Haha ren tillfällighet att jag gick in och kolla kommentaren! Jätte kul att du får fortsätta! :D
Ja det skulle vara jätte kul! Tror du det går? Just nu huller jag på med körkortet, har både skrivningen och uppkörningen nästa vecka så jag är LITE stressad just nu! Känner mig inte alls redo, jag är ju inte så bra på att komma ihåg saker direkt så vi får väl se hur teorin går :P Men efter att jag har klarat av körkortet så gör jag ingenting.

Som sagt så är jag absolut intresserad!
Många Kramar!