söndag 22 juni 2008

Ett nytt kapitel i mitt liv

Nu har jag också skaffat en blogg!
den här bloggen kommer jag att använda som ett sätt att säja vad jag tycker om allt möjligt. eftersom jag i verkliheten är för feg för att säja vad jag tycker om folk åt dom så gör jag det här istället. Jag känner en tjej sedan tre år som säjer vad hon vill och tycker om folk och annat och hon är inte rädd för vad andra tycker om det. jag skulle vilja va som hon och orka va så stark att man vågar säja vad man tycker och tänker. därför har jag börjat denna blogg som ett steg mot att kunna säja vad jag tycker.

nu ska jag berätta lite om mig själv. jag föddes1989 och har nyss slutat gymnasiet som har upptagit min tid i tre år:P. jag bor fortfarande hemma hos mina underbara föräldrar som har uppfostrart mig till den jag är. jag har också en bror som är fyra år yngre än mig och en underbar pojkvän som har delat mitt liv i snart ett år och jag hoppas det blir mycket längre. Jag är just nu under utredning för min dyslexi som har försvårat min utbildning men jag ser inte det som ett hinder, jag ser det som en utmaning som bara vissa får chans till.

Nu över till klagandet som några vet så hade jag fest i fredags och det var väl helt ok men jag vart lite förbannad på folk som jag nu ska berätta. festen börja helt ok förutom att alla hade sin topp vid åtta, ja jag sa vid ÅTTA hallå folk vad fasen är det för fest. Två st spydde varav en spydde överallt, flera st ramla ner för stupet jag har på baksidan( det är 3 meter högt med massa sten och annat bråte). En av dom som ramla fick jag plåstra om men det gjorde inget jag var bara glad att ingen mera slog sig så mycket. Efter detta kännde jag att jag inte kunde dricka något mera för det hände så mycket. sen vid tolv var festen över!!!! och vid två sov alla, jag var inte så ledsen för det för jag orka inte med mera spyor eller drama. dagen efter börjar jag, Carl, Niklas, Sara och Thomas att städa medans dom andra sov. när dom andra vakna sedan vid elva tolv så kom några av dom ner och sedan åkte utan att änns hjälpa till med något!! ingen av dom som sov förutom dom jag har skrivit hjälpte till att städa och det tycker jag är förjävligt eftersom när man får sova över ska man fanimej hjälpa till att städa!!! jag är jätte glad över dom som hjälpte mig för utan dom skulle jag få städa hela veckan efteråt men nu behöver jag bara städa två dagar efteråt. Jag har skurat hela huset från golv till tak och tvättat hur mycket som helst!
jag nämner inga namn på dom personer jag klagar på men jag tror att alla som det gäller tar åt sig och om ni inte gör det så är det något fel.

jag vill också säja att jag saknar min mor och far som är i norge och har trevligt:P Mamma jag fattar inte hur du orkar städa efter mig och min bror för vi är sååå stökiga och det är jätte jobbigt och städa! ( tro inte att jag kommer bli bättre med mitt rum för det tror jag ja aldrig blir:P)

4 kommentarer:

Knyppeltanten sa...

Du är underbar, vi älskar dig gumman (det är ditt rum så det är du som får stå ut med det)
Kram från mamma & pappa

Anonym sa...

vet inte hur man länkar marina!??
saknar dig oxå! hoppas verkligen inte att allt det där avskräckte dig från att ha fest i juli. Då kommer jag å håller hårt i fyllona och visserligen sover jag nog hos mormor men kommer gladeligen tillbaka för att städa bara så du vet. vet inte vem du syftade på där i början men jag håller med jag skulle oxå vilja vara sån. massa pussar och kramar alvida

Caroline sa...

Hej gumman! Vad kul att du har börjat blogga. Känn dig härmed bevakad. =) Vad sägs om att länka varandra?
Pussar

Stefan sa...

haha jag kan ju bara säga att det var niclas som började med stup grejen! :P det var inte skönt att åka ner där och det var bra jävla onödigt av han att göra så oxå för den delen :D ha det bra!