söndag 17 augusti 2008

Blää

jag fattar inte hur fuking dåligt väder det måste va hela tiden!!!

jag mår inte särskilt bra idag kan bero på flera saker, antingen håller jag på att bli sjuk eller så är det vädret som gör att jag blir lite deppig eller så är det den fuking mensen!!! JAG HATAR MENS!!! Bara så ni vet:P

nu sitter jag hemma hos älsklingen och tänkte skriva lite så dom som läser min blogg har någonting att läsa:D Älsk sitter och spelar nintendo som är as kul!! jag och han har suttit och nördat det hela dagen:)

i fredags åkte jag till nybble för att ha möte med TimG och jag skulle åka med jocke men som vanligt är jocke försenad( tycker om dig ändå:P) så nu har han och jag kommit överens om att när vi bestämmer tid att mötas och om han kommer för sent så får jag en krona av honom och om han kommer i tid får han en krona av mig:P. saken är så att jock kommer nästan alltid försent...:D efter mötet var slut så åkte vi till porris som hade fest och skulle bara stanna en liten stund men det var ett tag så jag kom hem ca vid tio, skulle stannat längre om det inte vad för att jag skulle upp tidigt morgonen därpå.

på lördagen då så åkte jag på dop, mitt kusin barn döptes till melvin. såå söt namn:D och ska komma till saken att jag åkte själv eftersom mamma och johnny redan bokat upp dagen med att hjälpa till på en bågskytte tävling som örebro arangera. efter det åkte jag och lämna av min andra kusin och hennes sambo med bar och en kompis till dom. sedan åkte jag och träffa mamma och johnny med alla andra från bågskytteföreningen plus massa andra skytteföreningar. jag kom i en jätte fin klänning med högklackat till en jätte lerig gräsmatta, gissa hur det gick!!
efter det åkte jag till lägenheten där jag är kattvakt och varit det i nästan två veckor nu. och när jag precis har kommit till lägenheten ringde johnny och fråga om jag kunde åka till kumla och det är ju klart jag kan, jag åkte och hämta min brors flickvän.

vi åkte och hämta min bror åkte till lägenheten igen, bytte om och vänta tills talangen börja så var jag på talangen tills det var slut vid tio. sen skjutsa jag hem johnny och han flicka och åkte sen själv till min älskling genom den jätte mörka skogen, det var läskigt:(

Det är konstigt att man sover bättre när man har någon brevid än om man sover själv, kanske det är för att jag älksar honom så mycket och litar på honom till 100%.Nu börjar det komma lite mera hundar som måste rastas, kul kul!! dom hundarna jag gått ut med en så länge heter Tipsi, Tanja, Buster, Molly, Exa(tror jag det stavas), Lister och Chevron( hoppas det stavas så). och så har vi en liten valp som heter ani, hon är bara sååå söt. tuvär har jag inga bilder på hundarna men jag hoppas jag kommer ihåg att ta lite bilder denna vecka som kommer:) mitt minne är bra men kort:P


Tack och hej kommer inte på något mera och skriva...


förutom att JAG VILL HA HUND!!!!

2 kommentarer:

Knyppeltanten sa...

Du kommer att skaffa hund så fort du är klar med din utbildning det är jag övertygad om.

Alvida sa...

porris och melvin?? undra vad i helskotta dina ungar kommer heta? HAHA om du åker ända te kumla för att hämta din BRORS flickvänn kunde du väl bjudit med mig åtminstonde te talangen =P hm... snart är det dags för fäääst börjar sprida det lite försiktigt nu kanske 7 sep?