torsdag 7 augusti 2008

torsdag

nu sitter jag här i stjärnhusen i örebro och för er som inte vet så är jag och min pojk kattvakt till två konstiga katter:)och så har vi en nästan inneboende anders:P(som är lite udda= Alvida)

jobbar för fullt hos sv hundtjänst och denna vecka har jag åkt med malin, en underbart härlig person! vi är ute och går med ca 4 hundar varje dag men ibland är det fler och ibland är det mindre.

jag, Carl, anders och min bror var på liseberg i lördags där träffa vi alvida, malin, fille och emma:) underbara tjejer och det var är jäkla kul resa:). jag var tvungen och köpa ett par vita fluffiga kaninöron så nu måste alvida eller någon ha maskerad party så jag får använda dom and not just in the bed. haha :D.

Jag hatar regn!!! bara så alla vet.

efter att ha hanterat hundar hela dagen kan jag ändå inte få saknaden efter en egen hund att avta....


Mamma berätta för mig idag att min älskade katt( bebis) kanske börjar löpa snart jippi, så vi får vel se när vi ska åka till ånge så hon får ha lite kul:D jag är bara glad att jag slipper höra henne löpa:)


Carls GPS heter Kurt

tack och hej

2 kommentarer:

alvida sa...

min GPS kallas väldigt ofta för IDIOTEN =P ammen okej hur skulle du beskriva anders efter att ha träffat honom max sammanlagt en timme en dag?

Ylva Kangedal sa...

Kul med löphonor......
Kör försiktigt till Ånge.
Vntar sen med spänning på kattbebisar.
Kram Ylva